Nacelă verticală din aluminiu

Nacelele pentru lucru la inaltime sunt rentabile si uşor de utilizat, ceea ce le face o alegere optima pentru o gamă largă de aplicaţii. O persoană poate manevra cu usurinta echipamentul si poate incepe activitatea doar în câteva minute, avand la dispozitie un echipament IWP (platforma pentru aplicatii industriale) ideal pentru activitatea de peste tot. 

Platformele Genie sunt convenabile datorita unor avantaje ca si greutate redusă şi dimensiuni compacte, fiind oportune pentru a fi folosite în şcoli, biserici, depozite şi alte locuri. Platformele Genie sunt concepute pentru a spori productivitatea la locul de muncă. Proprietatile flexibile ale modelelor AWP IWP şi DPL oferă confort la costuri reduse. Construcţia lor uşoară le face uşor de manevrat, utilizat şi transportat, obtinand un timp de funcţionare maxim. Platformele Genie ® oferă o soluţie economică pentru toate nevoile dvs.

Convenabil, Acces instabil

Platformele Genie ® AWP Super Series sunt preferate in aplicatile industriale, datorită uşurinţei lor in utilizare, utilitatea şi fexibilitatea lor. Manevrabilitatea si modelul durabil al acestor platforme le transforma intr-o opţiune avantajoasa pentru o mare varietate de domenii de inchiriere, constructii şi servicii de întreţinere.

Uşor de transportat

Bara de prindere din spate si modelul usor permite să fie uşor încărcat într-un camion. Depozitarea calelor si locasul de depozitare a stivuitorului, ataşamentul inferior DPL, incarcarea dubla a personalului şi un atasament superior la ridicare ofera un mare advantaj pentru transport.

Catarg durabil

Catargul Genie brevetat este cel mai rigid din industrie. Construit din aluminiu durabil folosit la aeronave, catargul oferă confort utilizatorului şi securitate la toate înălţimile de lucru.

Acces şi manevrabilitatel

Toate echipamentele pot patrunde prin uşile standard pentru un acces facil, iar modele de până la 9,1 m nu necesita să fie înclinate înapoi. O roată exclusiva cu prindere in şase puncte şi unghiul parghiei permit de asemenea, accesul cu uşurinţă în jurul colţurilor, peste praguri sau zonele demolate.

Model Inaltimea de lucru Latimea Inaltimea platformei Capacitatea de ridicare PDF
AWP 20S 8,12 m 0,74 m 6,12 m 159 kg
AWP 25S 9,57 m 0,74 m 7,57 m 159 kg
AWP 30S 11,00 m 0,74 m 9,00 m 159 kg
AWP 36S 13,10 m 0,74 m 11,10 m 159 kg
AWP 40S 14,29 m 0,74 m 12,29 m 136 kg