Vă invităm să ne cunoașteți…

Vă invităm să ne cunoașteți…

ROLIFT S.R.L. Timisoara este dealer pe partea de vest a Romaniei pentru echipamente de manipulat marfa si echipamente de lucru la inaltime pentru materiale si personal. Avand o experienta de peste 16 ani pe piata in domeniul echipamentelor de acest gen, compania noastra ofera solutii pentru orice tip de activitate care implica ridicare de materiale la inaltime, manipulare de materiale in depozite si in santiere precum si de ridicare de personal de lucru la inaltime.

Bussines to Bussiness

Compania noastra dispune de un parc propriu de echipamente pentru activitatea de inchiriere, de modele si caracteristici diferite, care acopera o plaja foarte larga de activitati specifice. Flexibilitatea si promptitudinea in rezolvarea problemelor sunt prioritare in relatiile cu partenerii nostri ceea ce ne situeaza printre companiile de incredere care furnizeaza servicii de calitate la costuri rezonabile, competitve.

ROLIFT este autorizata ISCIR

Dispunem de dotarile necesare pentru interventii tehnice atat la sediul nostru cat si la sediul clientului cu ajutorul masinilor de asistenta tehnica. Asigurarea cu consumabile si piese de schimb se face prin aprovizionarea directa de la companiile producatoare si de la furnizori de prestigiu in domeniu.

Santiere unde au lucrat echipamentele noastre

REAL 1, Real 2 – Timisoara, Praktiker-Timisoara, Iulius Mall -Timisoara, Real- Arad, Obi- Arad, Galeria Shopping-Arad, Real-Deva, Elba-Timisoara, Kaufland-Reghin, Kaufland-Giurgiu, Napolact- Cluj, Selgros-Botosani, Polus-Cluj, Praktiker- Bucuresti, Fabrica de Pal -Radauti, Scandia- Sibiu, etc. 

Contactaţi-ne si va fi plăcerea noastră să vă oferim mai multe detalii cât si o ofertă de preţ competitiva.

Echipamente în stoc

companii cu care am lucrat

ani de experiență