Stivuitoare cu braț telescopic AUSA

Stivuitoarele cu brat telescopic sunt extreme de versatile, agile si multifunctionale: ele pot fi folosite la multe aplicatii, de la contructiile pe santiere la ferme, de la activitatea portuara pana la activitatea pe un teren accidental de munte, de la fermele de măsline la pepinierele forestiere. Echipamentele noastre pot fi echipate cu o varietate de accesorii care le face unice, indispensabile, cu capacităţi de producţie mari. Gama larga de echipamente va ofera toate solutiile la cele mai exigente cerinţe.

Echipamentele sunt disponibile intr-o mare varietate de aspecte, profile si mai multe optiuni. Exista posibilitatea de a cumpata o gamă variata de echipamente pentru a ridica diferite sarcini, pentru montajul si plasarea diferitelor materiale , sau puteţi economisi bani achizitionand un stivuitor telescopic, si astfel aveti un model multi functional extrem de competitiv.

Stivuitoarele cu brat telescopic sunt modele exceptionale si performante, fiind complet utile si avantajoase pentru a răspunde la toate nevoile dvs.de la punctul de lucru. Disponibil într-o varietate de modele puternice oferta noastra de stivuitoare cu brat telescopic reprezinta exact solutia la tot ceea ce aveti nevoie pentru a spori productivitatea în zonele cu acces limitat sau zonele de acces necesare. Disponibile intr-o gamă largă de accesorii , aceste stivuitoare va sustin in toate actiunile dumneavoastra.

Model Capacitatea de ridicare Inaltimea de ridicare Viteza de deplasare Latimea* PDF
T 204 H 2.000 kg 4,20 m 2,6 m 4.050 kg
T 276 H 2700 kg 6,00 m 3,35 m 5.000 kg